Pjese kembimi per pomat e naftes injektoret, turbo, Porsche.

Riparojme me garanci , pompa dhe injektore nafte per makina fadroma, riparaojme pompa dhe injektore comman rail, TDCI CDI, HDI, XDI, JTD. Bosch delphi, denso siemens, pjese kembimi, disponojme banko prove per pompa dhe njektore common rail, autodiagnostikim i kompjuterizuar.

Riparojme me garanci , pompa dhe injektore nafte per makina fadroma, riparaojme pompa dhe injektore comman rail, TDCI CDI, HDI, XDI, JTD. Bosch delphi, denso siemens, pjese kembimi, disponojme banko prove per pompa dhe njektore common rail, autodiagnostikim i kompjuterizuar.

  • Pjese kembimi per pomat e naftes injektoret, turbo, Porsche.