Shitje Makinash

[:en]

Shitje Makinash

Italia Diesel me eksperience me shume se 10 vite ne fushen e automjeteve perpos sherbimeve qe ofron lancon dhe linjen e shitjeve apo blerjve te automjeteve ,ku vecanerisht vecojme prodhimet e Porsche.
Italia Diesel ofron asistence  dhe mbeshtetje teknike per automjetin tuaj.

Tek ne ju mund të zgjidhni automjetin tuaj duke e pare dhe provuar atë, si dhe duke e modifikuar  sipas dëshirave dhe nevojave tuaja me aksesorë dhe paisje origjinale dhe nga prodhuesit më cilesorë.

Staf i specializuar

Stafi jone eshte  staf i cili eshte i specializuar dhe me pervoje prej me shume se 10 vitesh ne fushen e automjeteve.
Italia Diesel eshte e fokusuar  gjithashtu dhe ne shitje e makinash te modeleve te ndryshme

Garanci per automjetin.

Italia Diesel ofron 100% garanci per automjetin qe ju blini.
Cdo automjet qe shitet nga ne eshte i kontrolluar dhe testuar per
ti ofruar klientit nje automjet cilesor dhe te sigurte.

Nëse jeni të interesuar per te blerë nje makinë na kontakotoni nepermjet formes se meposhtme ose nepermjet  numrave te kontaktit

  Klienti(*)

  Rruga (*)

  Qyteti(*)

  Numri Telefoni (*)

  Modeli i Makines(*)

  Targa (*)

  Orari i Takimit (*)

  Subjekti (*)

  Mesazhi Juaj(*)

  bosch

  Rezervoni takim.

  Për të lënë një takim në mënyrë qe te vlersojmë shërbimet  e nevojshme për mjetin tuaj aplikoni nëpermjet formë se paraqitur duke plotësuar të gjitha fushat e nevojshme!

  Shitje Makinash nga Italia Diesel Bosch & Porsche Center

  Kontakt

    Autostrada Tirane-Durres, Km 9, SH2
  Tirane ,Albania

  [email protected]
  +355 69 20 68 368
  +355 69 20 78 368

  Social Media

  [:de]

  Shitje Automjetesh

  Italia Diesel me eksperience me shume se 10 vite ne fushen e automjeteve perpos sherbimeve qe ofron lancon dhe linjen e shitjeve apo blerjve te automjeteve ,ku vecanerisht vecojme prodhimet e Porsche.
  Italia Diesel ofron asistence  dhe mbeshtetje teknike per automjetin tuaj.

  Tek ne ju mund të zgjidhni automjetin tuaj duke e pare dhe provuar atë, si dhe duke e modifikuar  sipas dëshirave dhe nevojave tuaja me aksesorë dhe paisje origjinale dhe nga prodhuesit më cilesorë.

  Staf i specializuar

  Stafi jone eshte  staf i cili eshte i specializuar dhe me pervoje prej me shume se 10 vitesh ne fushen e automjeteve.

  Garanci per automjetin.

  Italia Diesel ofron 100% garanci per automjetin qe ju blini.
  Cdo automjet qe shitet nga ne eshte i kontrolluar dhe testuar per
  ti ofruar klientit nje automjet cilesor dhe te sigurte.

  Nëse jeni të interesuar per te blerë nje makinë na kontakotoni nepermjet formes se meposhtme ose nepermjet  numrave te kontaktit

   Klienti(*)

   Rruga (*)

   Qyteti(*)

   Numri Telefoni (*)

   Modeli i Makines(*)

   Targa (*)

   Orari i Takimit (*)

   Subjekti (*)

   Mesazhi Juaj(*)

   bosch

   Rezervoni takim.

   Për të lënë një takim në mënyrë qe te vlersojmë shërbimet  e nevojshme për mjetin tuaj aplikoni nëpermjet formë se paraqitur duke plotësuar të gjitha fushat e nevojshme!

   Kontakt

     Autostrada Tirane-Durres, Km 9, SH2
   Tirane ,Albania

   [email protected]
   +355 69 20 68 368
   +355 69 20 78 368

   Social Media

   [:]