Kalibrim te injektoreve

KALIBRIM TE INJEKTOREVE

injectors
Të gjithë injektorët mblidhen dhe riparohen  në një mjedis steril.
Kjo parandalon papastërtitë.
 Laboratorët tanë janë të pajisur me injektorë nafte
për të mbuluar testimin, riparimin dhe njohjen e pompave të karburantit
tradicionale mekanike dhe injektorë të  llojeve të ndryshme.
Ne mund të punojnë në të gjitha llojet e pompave dhe injektorëve mekanike
rotacionin në përputhje dhe llojin e fishekut.

POMPA & INJEKTORE TE PERDORUR

Ne kemi pjesë këmbimi në dispozicion për pompat nafte injeksion, injectors dhe pompat njësi injeksion. Kompania jonë është e bazuar në besueshmërinë, profesionalizmit, ekspertizës dhe raportin çmim -cilësi.

mënyrë që të plotësojë çdo kërkesë nga klientët tanë, ne kemi në dispozicion një depo me më shumë se 10.000 artikujmarkës Italia Diesel  dhe ato nga prodhuesit më të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare.

DUHET TE KALIBRONI INJEKTORET? JU DUHEN INJEKTORE TE PERDORUR?

 Mund te kontaktoni me stafin e Italia Diesel
nepermjet adreses se E-mail [email protected] ose nepermjet Cel.  +355 69 20 78 368