Servis dhe Riparime

Servis & Riparime

Riparojme me garanci , pompa dhe injektore nafte per makina fadroma, riparaojme pompa dhe injektore comman rail, TDCI CDI, HDI, XDI, JTD. Bosch delphi, denso siemens, pjese kembimi, disponojme banko prove per pompa dhe njektore common rail, autodiagnostikim i kompjuterizuar.

Në sajë të aftësive profesionale dhe ekspertizën e teknikëve të saj
dhe laborator të pajisur me stola saktësi të lartë dhe pajisje.
Italia Diesel  mund të riparoje çdo lloj  injeksion nafte dhe komponent turbo
(pompa mekanike injeksion, pompa elektronike, pompa presion të lartë,
injeksione elektronike dhe mekanike, turbochargers
).

Ju duhet riparim turboje?

Mund te kontaktoni me stafin e Italia Diesel
nepermjet adreses se E-mail [email protected] ose nepermjet Cel. +355 69 20 78 368

Kontakt

  Autostrada Tirane-Durres,
Km 9, SH2 Tirane ,Albania

[email protected]
+355 69 20 68 368
+355 69 20 78 368

Facebook

[efb_likebox fanpage_url=”italiadieseltirana” box_width=”280″ box_height=”250″  locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″  hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]