Italia Diesel Bosch & Porsche Center

bosch-service-logo-vector

Servis

porsche400

Porsche

bosch-service-logo-vector

Diesel Centre

Servisi jonë është i njohur për besueshmërisë, efikasitetin dhe shërbimin
cilësor në të gjithë Shqiperinë.

Makina me qera

Makina Standarte

30/dite

Makina me Qera / CUV

40/dite

Makina me Qera / SUV

50/dite

Sherbime

Distributor Zyrtar

line_title

Itali Diesel është distributor zyrtar i kompanive prestigjoze të prodhimit të injektoreve pompave apo produketve të riparimit apo modifikimit të tyre.

home_background_diesel_2

Italia Diesel Albania është zgjedhja më e mirë për makinen tuaj.

Contact

  Autostrada Tirane-Durres,
Km 9, SH2 Tirane ,Albania

[email protected]
+355 69 20 68 368
+355 69 20 78 368

Facebook

[efb_likebox fanpage_url=”italiadieseltirana” box_width=”280″ box_height=”250″  locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″  hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]