RIPARIM PER POMPAT E NAFTES

RIPARIM PER POMPAT E NAFTES

Permbledhje dhe perfitimet

 • Produkte e vegla origjinale.
 • Pjeset jane projektuar posacerisht per modulet ne-serbator.
 • Qendrueshmeri e pa konkurueshme.

Përse  Popmat e karburantit Bosch?

Menaxhimi i  motorit dhe sistemet e ofrimit të karburantit janë një pjesë thelbësore e aktiviteteve Bosch.
Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni të sigurtë që keni bërë nje zgjidhje te drejtë duke përdorur pompat e karburantit Bosch.

Pompa karburanti te jashtme

Dizajni i hershem – 1960’s deri me 1990’s.

Keto pompa jane te ndjeshme ndaj:

 • Futja e ujit ne serbatori.(age related)
 • Karburanti I kontaminuar me mbetje.
 • Gerryerje
 • Demtime fizike.

Serbator ne pompen e karburantitIn Tank Fuel Pump

Dizanje modern

 • Dizanj modulare te inkorporuara me swirl pot, karburant me sensor niveli, rregullues presioni.
 • Me pak te ndjeshme ndaj demtimit dhe gerryerjes.
 • E qete dhe e ftohte jate punes
 • Duke u referuar tek modelete e serbatorave .Also referred to as modular reservoir assemblies or in tank pump modules

Pjese per pompa karburanti

 •  Prodhuar nga Bosch posacerisht per module in-tank
 • Achieved with bespoke components in a kit form
 • E kompletuar me te gjithe   paisjet  dhe instruksionet e nevojshme.
 •  Cilesia dhe funksioni  nuk  rrezikohet.

fuel-pumps-exploded

PJESË PËR POMPAT E NAFTES

Italia Diesel Bosch and Porsche Service gjithashtu ofron pjese per pompa karburanti .Keto pjese permbajne te gjithe komponentet e nevojshem për të kryer një riparimin dhe  instruksionet e plota.