Servis Bosch

[:en]

Bosch Service

Servis Bosch

Italia Diesel eshte Servis i specializuar Bosch, me nje eksperiene per afro 10 vitesh.
Servisi jone eshte i perbere nga nje staf i specializuar pran Bosch & Porsche.

Italia Diesel Ofron keto Sherbime :

  • Asistencë injeksioni për diesel dhe benzinë
  • Revizion i pompes dhe injektoreve
  • Sisteme injeksioni common Rail-VP 44 29 30
  • Turbocompressor (Riparim i pompave te naftes
  • Diagnostikim Të sistemeve Elektronike

Servis-bosch

Rezervo Takim

Kerko staf te specializuar

Ju duhet nje servis i specializuar per automjetin tuaj ?
Mund te na kontakotoni nepermjet numrave te telefonit ,
mund te dergoni e-mail ne [email protected]

kontakto

Contact

  Autostrada Tirane-Durres,
Km 9, SH2 Tirane ,Albania

[email protected]
+355 69 20 68 368
+355 69 20 78 368

Facebook

[efb_likebox fanpage_url=”italiadieseltirana” box_width=”280″ box_height=”250″  locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″  hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]

[:de]

Bosch Service

Servis Bosch

Italia Diesel eshte Servis i specializuar Bosch, me nje eksperiene per afro 10 vitesh.
Servisi jone eshte i perbere nga nje staf i specializuar pran Bosch & Porsche.

Italia Diesel Ofron keto Sherbime :

  • Asistencë injeksioni për diesel dhe benzinë
  • Revizion i pompes dhe injektoreve
  • Sisteme injeksioni common Rail-VP 44 29 30
  • Turbocompressor (Riparim i pompave te naftes
  • Diagnostikim Të sistemeve Elektronike

Servis-bosch

Rezervo Takim

Kerko staf te specializuar

Ju duhet nje servis i specializuar per automjetin tuaj ?
Mund te na kontakotoni nepermjet numrave te telefonit ,
mund te dergoni e-mail ne [email protected] ose klikoni ketu

kontakto

Contact

  Autostrada Tirane-Durres,
Km 9, SH2 Tirane ,Albania

[email protected]
+355 69 20 68 368
+355 69 20 78 368

Facebook

[efb_likebox fanpage_url=”italiadieseltirana” box_width=”280″ box_height=”250″  locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″  hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]

[:]