Makina me qera

[:en]

Makina me qera!

Prane Italia Diesel ju mund te gjeni dhe makina me qera.
Italia Diesel ofron automjete te ndryshme me qera ,si  Porsche apo Mercedes
te klasit te larte!

Duke filluar nga

Makina Standarte

$30/dite

Makina me Qera / CUV

$40/dite

Makina me Qera / SUV

$50/dite

Disa nga makinat.

Nëse jeni të interesuar per te marre  nje makinë  me qera na kontakotoni nepermjet formes se meposhtme ose nepermjet  numrave te kontaktit ose ne Facebook

Italia Diesel ofron sherbime te ndryshme  si Servis per Pompa, Servis per injektore Makinash etj Facebook

  Klienti(*)

  Rruga (*)

  Qyteti(*)

  Numri Telefoni (*)

  Modeli i Makines(*)

  Targa (*)

  Orari i Takimit (*)

  Subjekti (*)

  Mesazhi Juaj(*)

  bosch

  Rezervoni takim.

  Për të lënë një takim në mënyrë qe te vlersojmë shërbimet  e nevojshme për mjetin tuaj aplikoni nëpermjet formë se paraqitur duke plotësuar të gjitha fushat e nevojshme!

  Kontakt

    Autostrada Tirane-Durres, Km 9, SH2
  Tirane ,Albania

  [email protected]
  +355 69 20 68 368
  +355 69 20 78 368

  Social Media

  [:de]

  Makina me qera!

  Prane Italia Diesel ju mund te gjeni dhe makina me qera.
  Italia Diesel ofron automjete te ndryshme me qera ,si  Porsche apo Mercedes
  te klasit te larte!

  Duke filluar nga

  Makina Standarte

  $30/dite

  Makina me Qera / CUV

  $40/dite

  Makina me Qera / SUV

  $50/dite

  Disa nga makinat.

  Nëse jeni të interesuar per te marre  nje makinë  me qera na kontakotoni nepermjet formes se meposhtme ose nepermjet  numrave te kontaktit

   Klienti(*)

   Rruga (*)

   Qyteti(*)

   Numri Telefoni (*)

   Modeli i Makines(*)

   Targa (*)

   Orari i Takimit (*)

   Subjekti (*)

   Mesazhi Juaj(*)

   bosch

   Rezervoni takim.

   Për të lënë një takim në mënyrë qe te vlersojmë shërbimet  e nevojshme për mjetin tuaj aplikoni nëpermjet formë se paraqitur duke plotësuar të gjitha fushat e nevojshme!

   Kontakt

     Autostrada Tirane-Durres, Km 9, SH2
   Tirane ,Albania

   [email protected]
   +355 69 20 68 368
   +355 69 20 78 368

   Social Media

   [:]