Full Service per Porsche

Full Servis për Porsche-n tuaj.

Service-and-maintenance

Staf i Specializuar

Italia Diesel  ka një staf i cili eshte i specializuar pranë
Porsche Italia për të kryer të gjitha shërbimet dhe serviset
e nevojshme për mjetin tuaj.

Service & Checkup.

servis-checkup

Checkup i përgjithshëm

Italia Diesel  ofron checkup ( kontroll) të përgjthshem për të vlerësuar
gjendjen në te cilen ndodhet makina juaj për te siguruar një jetgjatësi
sa më të lartë për makinën tuaj.Duke u bazuar tek kontrolli i pergjithshem
parandalojme dhe problemet që mund ti vijnë makines tuaj në momente
te caktuara si pasoje e konsumimit te pjesëve

Kontroll i pergjithshem

repair-expertise

Checkup i përgjithshëm

Stafi i Italia Diesel ofron ekpertizë të sakte për vlersimin e dëmit
që mund të ketë pësuar automjeti juaj , në bazë të vlersimit
të bërë përcaktohet dhe kostoja e riparimit apo pjesëve që duhen zëvëndsuar.

Pjese kembimi

parts

Pjesë këmbimi për Porshce

Pranë Italia Diesel ju do të gjeni cdo pjesë këmbimi qe ju duhet për
automjetin tuaj. Duke filluar nga pjesët më të vogla deri tek motorri apo kabina