Servis Makinash

Italia Diesel ofron servis makinash.

Servisi makinash per te gjitha llojet e automjeteve i ofruar me nje sherbim profesional dhe cilesor ne nje kohe rekord. Servisi Makinave prane Italia Diesel Albania eshte i nje servis i ndertuar me kushte dhe standarte te larta per te ofruar nje cilesi te larte sherbimi.

Cdo sherbim qe ofrohte prane Italia Diesel eshte i certifikuar nga Bosch ne menyre  qe klientet te marrin nje sherbim te specializuar dhe Italia Diesel te ket nje Servish Makinash profesional sipas kushteve te Bosch.

servis makinash italia diesel

Nqs te duhet servis makinash i specializuar dhe me nje sherbim profesional dhe cilesor kontakto ne nepermjet e-mailit   [email protected] ose nepermjet numrave te telefonit +355 69 20 68 368 +355 69 20 78 368