Pjese per pompa

PJESE PER POMPA

Italia Diesel Bosch Service gjithashtu ofron pjese per pompa karburanti . Keto pjese
permbajne te gjithe komponentet e nevojshem për të kryer një riparimin
dhe  instruksionet 
e plota.

Prane nesh mund te gjeni paisje per pompa karburanti te reja, te perdorura apo edhe te riparuara. Cdo produkt qe merret prane Italia Diesel eshte i nje cilesie te larte.

fuel-pumps-exploded